Lastensuojelun Keskusliitto on tuottanut sivuston alun perin vuonna 2010 RAY:n tuella (Lastensuojelusta maahanmuuttajille 2009–2010). Sivusto on sisällöllisesti ja teknisesti päivitetty vuonna 2016 Lastensuojelun Keskusliiton toimesta.

Lastensuojelun Keskusliitto ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheellisten tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kustannuksista tai haitoista.

Lastensuojeluinfon sisältöä voi käyttää ja linkittää vapaasti. Tällöin noudatetaan normaalia lähdeviittauskäytäntöä. Sivustojen kehittämistä varten sivustolla on käytössä kävijäseuranta.

Idea, toteutus ja tuotanto

Lastensuojelun Keskusliitto

Lähteet

Ensi- ja turvakotien liitto ry:n Asiaa lastensuojelusta -sivusto, Lastensuojelun käsikirja, lastensuojelulaki ja sosiaalihuoltolaki, Lasten oikeuksien sopimus

Sivuston ulkoasu, tekninen toteutus ja animointi

Aucor

Kuvitukset

Johanna Uhrman

Käännökset

Käännös-Aazet Oy

Selkomukautus

Ari Sainio, FAIDD Solutions Oy

Äänityö Tositarinoita-osiossa:

Marko Ventola, Q-sound

Lukijat Tositarinoita-osiossa

Abdi Musse, Farzaneh Hatami-Landi, Jelena Saveljeva, Jérémy Alloyeau, Linda-Lotta Linnanterä, Mohamed El Aboudi, Niklas Roth, Rebwar Karimi ja Senni Salmi

Lisätietoa lastensuojelusta

www.asiaalastensuojelusta.fi on lapsille ja nuorille tarkoitettu sivusto. Sivustoon on kerätty tarpeellista tietoa lastensuojelusta ja siihen liittyvistä asioista.

www.lastensuojelunkasikirja.fi on sosiaalialan ammattilaisille suunnattu sivusto. Lastensuojelun käsikirjassa on tietoa lastensuojelulaista ja sen soveltamisesta.

Lastensuojelulaki

Lapsen oikeuksien sopimus